Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

Kanatlar zarfında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin koltuk plakaları mevcuttur.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların cihetı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike simultane kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak gestaltda olmalıdır.

Asıl özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok yüksek sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binalarda belli standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden gır buyurmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal Yangın Kapısı Fiyatları sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Binaların yapısına usturuplu kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page